CRM staat voor Customer Relationship Management en is een oplossing die alle interacties tussen een organisatie en haar klanten in een centrale database plaatst.

 

U bent op zoek naar een intuitieve en flexibele CRM oplossing die u in staat stelt uw productiviteit te verhogen en u antwoord geeft op vragen als:

  • Hoe kan ik mijn sales performance verbeteren?
  • Hoe goed ken ik mijn klanten en prospects?
  • Is mijn sales force goed georganiseerd?
  • Hoe kan ik tijd besparen bij het opzoeken van informatie over klanten en deze tijd in plaats daarvan besteden aan sales activiteiten?

Een voorbereidend onderzoek is essentieel om de juiste CRM oplossing te kiezen. Ook is een juiste implementatiepartner nodig om ondersteuning te bieden bij het complexe implementatietraject. Eenmaal in gebruik, zal de CRM software helpen de werkzaamheden binnen uw organisatie te optimaliseren en de interactie tussen uw organisatie en uw klanten te verbeteren.
 


 

Ontdek hoe u uw winstgevende klantrelaties kan versterken en onderhouden

Download nu onze Whitepaper!

Download

 

 


Mijn CRM Kiezen biedt u een vraaggebaseerde methode waarmee u uw CRM scope en CRM eisen definieert. Mijn CRM Kiezen helpt u met uw CRM software vergelijking en CRM selectie. Zo vindt u gemakkelijk de beste CRM oplossing die aansluit op uw behoeften.