Microsoft Social Listening voor CRM

The world has gone social

Download whitepaper

Download whitepaper

 

Overzicht

Sociale netwerken zoals Facebook en Twitter zijn gegroeid in een duizelingwekkend tempo. Miljoenen mensen zijn online. En zo snel als iemand zijn smartphone kan pakken en start met typen, zo snel kunnen zij hun mening over uw producten of organisatie verspreiden. Ook op zakelijk gebied is het gebruik van sociale media enorm toegenomen. Zeker in relatie tot verkoop, marketing en serviceverlening.

 

Hoe blijft u op de hoogte van wat mensen zeggen, zodat u adequaat kunt reageren en aan hun verwachtingen kunt (blijven) voldoen? En welke rol speelt Microsoft Social Listening hierin?

 

Social media kan een goede aanvulling zijn op de CRM strategie van de organisatie. De consument van vandaag verwacht een andere interactie met bedrijven en instellingen. Het antwoord hierop verklaart het ontstaan van Social CRMSocial CRM is gericht op de betrokkenheid van klanten in plaats van klantenbeheer. Traditionele CRM is verkoopgericht. Social CRM is conversatiegericht. Het gaat vooral over participatie en waardecreatie. Interactie is de basis.

 

Maar wat is die interactie nou waard? Veel marketeers zijn overtuigd van een toegevoegde waarde van social media, maar worstelen ermee die waarde te bepalen. Download de whitepaper en lees meer.

 

Wij wensen u veel inspiratie.

Heeft u interesse in deze whitepaper?

Vul onderstaand formulier in om hem te downloaden.

*Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief?

Ja, ik ontvang graag nieuws en ontwikkelingen van Prodware met exclusieve informatie over de nieuwste producten, diensten en (online) evenementen.
Nee, ik wil geen enkel nieuws van Prodware ontvangen.

*Privacy

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.