De ondersteuning die u nodig heeft om aan de veranderende eisen te kunnen blijven voldoen.

 

Het binnenhalen van werk is moeilijker geworden binnen de vastgoed en bouwnijverheid. De concurrentie neemt toe en het vertrouwen neemt af. Dit houdt in dat u meer afhankelijk wordt van uw relaties voor toekomstige opdrachten.

 

Om projecten op te sporen en opdrachten te krijgen, dient u pro-actief te handelen. Uw huidige relaties vormen de belangrijkste bron voor uw projecten en opdrachten. Het is daarom van groot belang om uw relaties goed te beheren.

 

De inzet van CRM oplossingen in de bouw helpt bij het onderhouden van relaties. Dankzij de centrale opslag van alle gegevens in het CRM systeem bent u altijd op de hoogte van de ontwikkeling of status van uw relaties en is een persoonlijke en gerichte benadering naar elke relatie of relatiegroep mogelijk.


 

Ontdek hoe u uw winstgevende klantrelaties kan versterken en onderhouden

Download nu onze Whitepaper!

Download

 

 


Maar hoe kiest u nu de juiste CRM oplossing?

Mijn CRM kiezen biedt u een vraaggebaseerde methode waarmee u uw CRM scope en CRM eisen definieert. Mijn CRM Kiezen helpt u met uw CRM software vergelijking en CRM selectie. Zo vindt u gemakkelijk de beste CRM oplossing die aansluit op uw behoeften.