Dienstverleners in de handel en logistiek kennen als geen ander het belang van service-op-maat, zodat iedere klant volgens de eigen procedures en logistieke eisen kan worden bediend.

 

Vandaag de dag is het essentieel om de verwachtingen en behoeften van uw klanten te begrijpen. Dienstverleners in de handel en logistiek kennen als geen ander het belang van service-op-maat, zodat iedere klant volgens de eigen procedures en logistieke eisen kan worden bediend. Haar succes hangt immers direct af van de toegevoegde waarde die zij haar relaties kan bieden. En dat gaat veel verder dan een breed assortiment en snelle levertijden.

 


 

 

Ontdek hoe u uw salesprocessen sneller en efficienter kan inrichten

Download nu de Whitepaper over een betere dienstverlening en meer succes met CRM voor Transportbedrijven

Download

 


De moderne groothandel is een all-round dienstverlener, die naast producten en diensten haar klanten ook terzijde staat met gefundeerd advies over de beste en meest economische oplossingen. Als u dit niet doet, kunt u gemakkelijk een ontevreden klant verliezen aan uw concurrent. Om dit risico te verminderen, helpt een CRM systeem u uw business strategie effectiever te definiëren.

 

Een CRM oplossing helpt u over de juiste informatie te beschikken om, waar gewenst, naadloos aan te sluiten op de bedrijfsprocessen van uw klanten. Uw bedrijf staat niet op zichzelf maar u maakt onderdeel uit van een keten van toeleveranciers, klanten en partners. Als uw CRM systeem zou kunnen ‘praten’ met de systemen van andere ketenpartners, kan dit veel tijd schelen, fouten voorkomen en de efficiëntie verhogen!

 

Een voorbereidend onderzoek is essentieel om de juiste CRM oplossing te kiezen. Ook is een juiste implementatiepartner nodig om ondersteuning te bieden bij het complexe implementatietraject. Eenmaal in gebruik, zal de CRM software helpen de werkzaamheden binnen uw organisatie te optimaliseren en de interactie tussen uw organisatie en uw klanten te verbeteren.

 

Mijn CRM Kiezen biedt u een vraaggebaseerde methode waarmee u uw CRM scope en CRM eisen definieert. Mijn CRM Kiezen helpt u met uw CRM systeem vergelijking en CRM selectie. Zo vindt u gemakkelijk de beste CRM oplossing ide aansluit op uw behoeften.