Productie- en assemblagebedrijven opereren in een zeer concurrerende markt. Het is zaak om goedkoper, sneller en foutloos te leveren.

 

Effectieve internationale supply chains worden steeds belangrijker voor productie- en assemblagebedrijven. Succesvolle producenten ontwikkelen klantspecifieke leveringsketens om optimale waarde te garanderen in de zin van timing, kwaliteit en kosten. Concurrentievoordeel wordt behaald door het opzetten van efficiente netwerken van leveranciers en klanten.

 

Door centraal en overzichtelijk beheer van contacten met een CRM systeem heeft u altijd een actueel en compleet beeld van uw markt, uw klanten, hun wensen en activiteiten. U beheerst het proces van marktverkenning tot after sales.


 

 

Ontdek hoe u uw winstgevende klantrelaties kan versterken en onderhouden

Download nu ons eBook!

Download

 


Klanten in beeld betekent kansen verzilveren.

 

Er zijn verschillende criteria die de beslissingsbevoegden van uw CRM project zullen helpen de beste CRM software vergelijking te maken en uit de CRM selectie het beste CRM systeem te kiezen:

  • De CRM software dient in eerste instantie te passen bij de wensen en behoeften van uw organisatie, zonder dat u zich hoeft aan te passen aan de specificaties van de oplossing.
  • De integratie van de CRM oplossing dient marketing, sales en de klantenservice in staat te stellen efficiënter met elkaar samen te werken.
  • Het CRM systeem dient zich gemakkelijk aan te laten passen aan uw organisatie.

Mijn CRM kiezen biedt u een vraaggebaseerde methode waarmee u uw CRM scope en CRM eisen definieert. Mijn CRM Kiezen helpt u met uw CRM software vergelijking en CRM selectie. Zo vindt u gemakkelijk de beste CRM oplossing die aansluit op uw behoeften.