Branche-oplossingen voor spelers op het gebied van inzameling, scheiding, behandeling, recycling en terugwinning van afvalstoffen.

 

Het succes van bedrijven in de milieu en recycling branche hangt af van de toegevoegde waarde die zij hun relaties bieden. Vandaag de dag is het essentieel om de verwachtingen en behoeften van uw klanten te begrijpen. Als u dit niet doet, kunt u gemakkelijk een ontevreden klant verliezen aan uw concurrent.

 


 

Alles weten over geoptimaliseerde planning en mobiliteit?

Download nu de Factsheet over Microsoft Dynamics 365 for Field Service.

Download

 

 


De hoofddoelstelling bij het invoeren van een nieuw CRM systeem is het creëren van een integraal, 360° relatiebeeld. Een CRM oplossing helpt u over de juiste informatie te beschikken om naadloos aan te sluiten op de bedrijfsprocessen van uw klanten en beter aan hun verwachtingen en behoeften te kunnen voldoen.

 

CRM software geeft u inzicht in antwoorden op vragen als:

  • Hoe kunt u uw sales performance verbeteren?
  • Hoe goed kent u uw klanten en prospects?
  • Is uw sales force goed georganiseerd?
  • Hoe kan ik tijd besparen bij het opzoeken van informatie over klanten en deze tijd in plaats daarvan besteden aan sales activiteiten?

Maar een CRM systeem kiest u niet zomaar. Een voorbereidend onderzoek is essentieel om de juiste CRM oplossing te kiezen.

 

Mijn CRM Kiezen biedt u een vraaggebaseerde methode waarmee u uw CRM scope en CRM eisen definieert. Mijn CRM Kiezen helpt u met uw CRM software vergelijking en CRM selectie. Zo vindt u gemakkelijk de beste CRM oplossing die aansluit op uw behoeften.